DETTA MED MATLAGNING

MAT OCH BAK / Permalink / 0
(null)

(null)

En utav de bästa känslorna som finns enligt min sägen, är att få avnjuta något man faktiskt skapat eller gjort helt själv. De är en extra kvalitets höjdare i vardagen när man kan unna sig tid att verkligen laga mat från grunden själv och att sen få dela måltiden med någon. 

De händer inte ofta, speciellt inte när man har en liten 2 månaders koalabjörn på sig jämt - att de finns energi eller tid till att göra sånt här. Men tackar Lilleman för att han åtminstone inspirerar en till att vilja göra det. Har insett att bebis tiden för mig i alla fall har satt igång en del kreativ lust igen. Vilket håll den spretar åt är helt olika från dag till dag men lördags middagen blev ett nytt experiment i form av en indisk rätt som vi testat på restaurang.
Lammfärs-köttbullar i gräddig och kryddig koriandersås tillsammans med gult ris och nan-bröd. Receptet finns på köket.se, bara att söka på indiska köttbullar! 

Veckan avrundas som så med en extremt morgonpigg liten varelse och två trötta föräldrar i soffan. Hur fascinerande är de inte att man dag efter dag fastnar framför VM-matcherna fastän man nästan inte har något intresse för fotboll alls? All annan sport än denna kan jag vanligtvis avnjuta men när det är landslaget så händer de något med en, och alla andra i landet uppenbarligen... #helasverigestannar
Man vill väl bara titta och uppleva de som alla andra gör när det är ens kära land som krigar för någonting. Finner ro i att man får sig goda skratt emellanåt när alla filmningar och störtgråt kommer från spelarna. Egentligen just det jag avskyr med sporten. Finns lite annan mentalitet inom ridsporten ovh hockeyn om man ska vara rakt på sak. MEN, då dansar vi iväg från denna vecka som sagt och längtar högt efter att värmen ska närma sig oss igen. Solen finns alltid här (innuti och utomhus) men lite mer strand besök och grillkvällar önskas!

Till top