ATT GÅ ÖVER SIG SJÄLV

LIVET / drömmar, egenföretagare, graphicdesign, moral, samtid, tankar / Permalink / 0
Hur villiga är vi att nå de mål eller drömmar vi strävar efter? Gör man vad som helst, går man över lik eller finns det någon moral kvar? Eller är man beredd att gå över sig själv en gång för att lyckas?

Det finns många faktorer som gör att ens självkänsla och självförtroende ibland sviktar. I min kropp och själ har jag dratt på tunga moln som kretsar kring ett och samma ämne och händelse i över åtta år. När jag säger det högt, skriver ut det och tittar noga på saken, så är det sorgligt. Fruktansvärt sorligt att man tillåtit sig själv begränsas av demoner som aldrig ens skulle ha fått ta sig en plats i ens liv.
De har stegvis gått lättare att komma ifrån dem, men aldrig fullt ut. För när man blir utsatt för något som påverkar ens hela person så väntar en lång process innan man hittar tryggheten först och sen sin självkänsla igen. 
MEN. De kommer ju tillbaks. Jag har varit alldeles för dålig på att bli kvitt med allt själv. Resten av livet har alltid kommit emellan. 
Men för tre år sedan tog jag de sista kraftantaget mot mina demoner. Och nu vågade jag lita på mig själv i onsdags äntligen. Lita på min magkänsla när det gäller det jag drömmer och brinner för. Så jag vågade tro på att jag måste testa bli egen och ta kampen emot allt som skriker "är det tillräckligt? är det bra? vad kommer folk tycka?"

Det är svårt och inte lätt för någon. Men man vinner ingenting på att vänta. Man kommer ingen vart om man står still. Och framförallt så kan det kvitta lite hur det går just nu. Jag får pyssla och ta mig ann något som jag brinner för. Jag får vara jag och förverkliga mina egna visioner i o med att förverkliga andras genom min kreativa lust. Man kan bli tillfredsställd på många sätt (inte sant haha?)- men det finns inget som känns så bra som när ens inre blir tillfredsställt. Och får jag skapa. Så är min vardag komplett. 
(Tillsammans med min familj och omgivning givetvis. Men dom är gräddet på moset. Sockret på churrosen och nutellan på pannkakorna) 

IN och fortsätt följa min egna, äntligen, lilla verksamhet: ELUND GRAPHICS på instagram. 
Ni är guld som stöttar och ni alla är guld som också vågar utmana er själva och bryter murar. Alla historier är inspirerande att läsa och det är ofta genom att vi delar med oss av erfarenheter som vi hittar styrka att våga och vilja. Mycket viktigt och nyttigt! 

Morsning korsning. Här ska bebis få frukost och farmor få ett fika besök senare efter att jag klippt frissan lite. När man går in i en slags förändring inom sig själv vill man ofta även putsa lite på det yttre. Är det inte lustigt? Haha. Ack så skönt att man får tummen ur.... när det gäller sånt också. Det ena inspirerar till de andra. Men inte går man över lik för att komma dit man vill. Det behövs inte och stärker inte någon i det långa loppet. Det ända man har ibland är ens moral och integritet. Så den sviker man inte. Ack så är det tveksamt om alla tänker så. Fått insikt i att många, allt för många gör vad som helst för att "lyckas". Att få synas och få bekräftelse. Fejka bilder eller fejka liv. I en hel sådan kråksång känns det som är mest sorligt, de faktum att man bara är mest fejk mot sig själv om man gör som så. Och det tror jag ärligt och rakt på, att man aldrig vinner på. 

(null)

Liknande inlägg

Till top