RASERI OCH NORRLAND.

LIVET / Permalink / 0
Äter, sover, andas och skiter hockey. De har man gjort i åtta dagar och två till väntas i samma täcken. 
Spännande att se Norrland med egna ögon, förbryllas av den charmigt korta dialekten och den obrydda anda som genomsyrar allt här.
Till ett köpcenter längs vägen for vi här om dan och när halva skylten till entrén rasat mer och låg lite halvt bort fösd brevid dörrarna så undrade man liksom... Är det ingen som bryr sig? Vet någon ansvarig ens om att den ramlat? Eller är det ett problem man bara tar sen, typ lite när de finns ork till det haha? Ett gott skratt fick man i alla fall.
 
Nu laddar jag mentalt upp för att de kommande veckorna ska pumpas med kreativitet. Tre projekt att hugga tag i! Logotyper som ska skapas till alla tre kunder som blivit rekommenderad till mig via instagram. Man blir ju varm inombords när folk skriver att de gillar det man gör och fått lov ord från andra kunder. Så nu hoppas jag att mitt bästa jag träder fram och levererar som de lyckats innan!
Lika mycket hoppas vi att farbror Hedström med sitt j18 lag, aka småkronorna, tar hem den guldiga pucklan på hemmaplan. Men vägen dit är två vinster bort idag. Mycket kan och ska ske tills dess! 
 
(null)
 

Liknande inlägg

Till top