VÄLKOMMEN HIT.

LIVET / Permalink / 0
Solen! Våren! "Värmen"! 
Efter två feber dagar med lilleman kunde vi äntligen ta oss ut på utflykt i vårsolen som alla andra lockat med på sociala medier.
Lite snörvel, massa skratt och lite träning fick vi till under vår eftermiddag vid Hellasgården.
Alla Stockholmsbor känner nog till området mellan Nacka och Älta men vill rekommendera det högt ändå. Massvis av gångstråk och fikaställe vid olika insjöar och vatten. Sen fick morsan till en femton minuter på uterummet också. Kämpat med att hitta motivationen till träning sen William kom. Har gjort övningar hemma i någon månad nu men trivs inte på gymmet, instängd och uttittad. Sport eller aktiviteter är de som gäller om jag ska träna så kändes skönt att ta några krafttag utomhus i den miljön. Någon annan mamma som kan ge tips på rutiner och mat att vilka med för viktuppgång förresten? Brottas med att acceptera och älska min nya kroppsform som är mycket tunnare sen jag slutade amma.  Men vill inte känna mig svag längre åtminstone. Känns som att jag inte är den enda nyblivna mamman som kanske känner så?
Snacket går ju oftast kring hur man går ner i vikt, hur man får tillbaka den där platta magen och sin glans i håret igen. Men vill nog våga säga att de är nock så kämpigt på andra hållet. Men kanske inte något vi pratar om på samma sätt. Själv trivs jag som sagt inte alls med o va så liten och svag som jag är just nu. Även om magen är platt. Den gör mig ingenting då den inte är stark. En slank mage innebär inte att man automatiskt är nöjdare med sig själv liksom. Hoppas ni förstår mitt perspektiv lite. 
Nu efter en kvällsgrillning på gården senare så går vi in igen och nattar en gnällig lilleman. Konstigt att man måste bli så gnällig så fort tröttheten slår till? Som för bebisar som för vuxna, ingen skillnad. De bara kommer som ett brev på posten när ögonlocken blir tyngre å tyngre. Vill tänka att jag inte är så gnällig som trött utan snarare slarvig. Väljer att bara sluta plocka undan, fixa saker som måste fixas och kryper ihop i ett hörn i soffan med en filt tätt runt mig. Som ett litet barn fast ändå inte? Eller? Haha. Stopp på pladder. Gokväll

(null)

Liknande inlägg

Till top