DET SNURRAR I MIN SKALLE

LIVET / Permalink / 0
Det känns som att man förlorat någon, att någon slitit ur något ur en inombords, när tomheten tar till och man inte vann den där budgivningen på drömboendet som var för bra för att vara sant. 
Den var aldrig vår, ändå känns det som man blivit bestulen på något som kändes vårt. 
Man får börja om på noll och be till högre höjder att liknande objekt leds till oss inom närmsta framtid. Aldrig varit med om en sån märklig känsla i kroppen när man blivit 
 snuvad på något som aldrig var ens. 
Vi kavlade upp ärmarna så mycket vi kunde och krigade tills minsta krona så varför sitter man och känner att man skulle gjort något annorlunda? Att man skulle gjort på ett annat sätt? Första gången jag någonsin varit nära på att lägga alla besparing jag kämpat ihop på något att äga med min lilla familj och det bara ekar i huvudet nu i efterhand. Luften gick ur en. Men det bästa är att det inte kan bli sämre, vi får jaga och vänta på nästa tillfälle och objekt med samma möjligheter. Nånstans måste det dyka upp. Envisheten inom en bara vägrar ge sig och vill hoppas på allt det bästa för vår lilla William och hans kommande första år i livet. 

Nu blir allt fokus på att fixa färdigt all städning inför fotografering och försäljning av vår nuvarande lägenhet. Det ska jag se till att maxa på alla sätt och vis för att känna att man gjort precis allt här med. Inget lämnas tills slumpen. Och efter att jag idag vinkat av mamma från hennes visit så fick ett tröst plagg från Arket följa med hem. Det kunde man lyckas fynda och släcka den lilla brand som startat inombords när man fick reda på hur allt hade gått! Bästa är att Arket jobbar emot "fast fashion" så det kändes faktiskt bra att köpa något som är genomtänkt och ordentligt producerat. 

Nu får de sluta snurra i skallen med hjälp av ett avsnitt från Riverdale som distraktion. Resten av veckan får inte hängas upp på vår otur idag! 

(null)

Liknande inlägg

Till top