Å HON DU ÄLSKADE EN GÅNG, Å KANSKE ÄLSKAR ÄN.

LIVET / Permalink / 0
Spelar allting någon roll i slutändan? Är vissa saker, vissa grubbel och vissa meningsskiljaktigheter totalt "wastad" tid och energi eller gör allting något slags gott på något vis även fast de känns fel? 
 
Nu är midsommar helgen över och de känns lite sorligt. I alla fall för en som totalt älskar den. Man lever lite på sina barndomsminnen, sin egen lust och livets dans med blommor i håret. Jag blir verkligen knäsvag av midsommar och de är inte många som förståreller  har sett mitt lyckligaste jag förrän de får uppleva en midsommar me mig som innehåller både god mat, lek, massa dans och skratt in på småtimmarna. Numer finna inte dansen eller musiken att tillgå på samm sätt den en gång funnits i måste Småland och hemma i Skåne. Den biten är som ett tomrum för mig. Men jag kan inte kräva att andra människor ska tycka om det jag älskar och brinner för. 
Vi hade de oerhört mysigt i alla fall och jag försökte höja stämningen med lite gitarrspel vid tolv slaget. Trotsade en mygginvasion ett ta själv på verandan men sen gav jag upp när de enbart var koltrastarna i trädet som lyssnade. Skratten och den ljuvliga maten ekade långt under hela dygnet i kropp och knopp tack vare fantastiska värdar som orkade styra ihop årets firande när en annan haft lite annat bry. 
 
Sjunger i alla fall gott i min ensamhet ibland men visst är det något extra med att få en hel skara att valsa in i eufori med. Min vals går nu långsamt framåt men oj vad skönt det är med sommar och de kvällar då man nästan kan somna på balkongen. 
 
Bjuder pp två bilder från helgen och ska sedan återgå till att lyssna på SOMMAR i P1 med en viss omtalad entreprenör. Hittills har hon faktiskt imponerat med sin bredd av sitt tal. Hoppas att avslutningen är lika stark. 
 
(null)
 
(null)
 

Liknande inlägg

Till top