ATT ALLT DE BÄSTA, INTE HÄÄNT ÄN.

LIVET / Permalink / 0
Nostalgi söndag med Håkans live-konsert från Ullevi 2016. Fasiken vad musik kan väcka upp sjöar och dalar av känslor och minnen. Popcornen som låg i min famn glömdes bort och jag satt apatisk och sjöng med hemma i soffan. Varje ord och varje intro gav mig gåshud. 
 
Vill tänka och vill känna, i den kaotiska fas jag befinner mig i just nu, att det bästa kanske inte hänt än. Håkan kanske har helt rätt liksom. Eller så har han det inte. Det som är det läskigaste i livet. Att inte veta... den stressen, den oron. Den mattar tillslut ut en helt å hållet. Hur ska man veta vilken väg som leder en åt rått håll och att kunna veta vad man innerst inne vill och sedan finna mod att våga tro på det? När allt inte bara är att kasta in handuken och gå. När allt är lite mer komplicerat och ens enda trygghet är sig själv. 
 
Men, en paus från dimman, ett andrum för att suga in ny energi, de måste man fokusera på och det görs febrilt just nu. Allt som jag vet är gott, trycker jag in i vardagen och stänger av allt annat. Och i fredags lyckades morsan få egentid på stan igen. Hon tar en selfie en gång i halvåret kanske som högst. Å tänk att hon lyckades hitta rätt mood och energi igen till att kunna le, genuint. Ah det var några veckor sedan om man säger så. (Bortsett från när man ger och får leenden till William givetvis. Alltså utöver det.) Men ju mer man vågar le, och tillåter sig att le. Ju ljusare blir livet! Nästa kapitel börjar nu. 
 
(null)   (null)
 

Liknande inlägg

Till top