LEXJOSEFIN. PUNKT.

LIVET / Permalink / 0
Någonstans djupt innuti mig, hoppas jag att vi alla är feminister. ENBART i den benämningen där vi står enade om att vi vill ha ett jämställt samhälle. Inte på de principer och promisser som idag gått överstyr med feminismen i form av manshat och överdrivet vinklande av allt män är och gör. 
 
Dokumentären om Josefin Nilsson behövde vi alla se. Men tänka att hennes liv, ska vara priset till att vi allihop, kanske äntligen tar oss samman och skapar en totalt nolltollerans mot alla typer av trakaserier och mänskligt våld, är fruktansvärd. Man vill känna att, ja, nu kanske vi äntligen kommer någon vart i denna debatten, men ska det ta en människas fruktansvärda livsöde i en dokumentär, för att ett helt samhälle ska komma till någon slags insikt?
 
LEXJOSEFIN, bör infalla. Gubbslemmet ska bort. Och man ska inte längre någonsin få behandla människor på ett kränkande eller nedvärderande sätt utan konsekvenser. Låt oss hoppas att de vänder nu även om rättsväsendet kan ha svårt att fortsätta bevisa olika fall för att skepa rättvisa.
 

Liknande inlägg

Till top