SALSICCIA PASTA DRÖM

MAT OCH BAK / mjölkfri, pasta, salsiccia, svensktenn / Permalink / 1
När vi har en mjölkallergiker i huset så är inte matlagningen det lättaste när det också finns en som älskar ost. MEN, det finns mjölkfria alternativ och ibland blir det att vi faktiskt gör basen tillsammas och sen delar upp till slut-kryddningen för att jag saknar den där ostiga känslan i vissa rätter ibland.
 
Hade februari månad som en matmånad där jag skulle ta mig ann att testa nya rätter. Det blev fyra olika nya rätter, en varje vecka. Tycker det var oerhört bra gjort med tanke på den övriga vardagen som lätt tar över all energi och inspirationen som lätt fade'ar ut i intet. Så man måste berömma sig själv för det lilla man väl orkar utöver alla andra ordinära vardagssysslor. Man kan inte vara en superhuman jämt, de vet vi ju alla. Det var i alla fall så bra att vi utmanade våra till vanligheterna köttfärs och bacon baserade matsedel. HÄR, testade jag Salsiccia med gorgonzola ost. SÅ bra. Sjukt spännande ingrediens att jobba med. Kan erkänna att min panna rynkades något innan jag tog mig an råvaran, men när jag förstod hela rätten och började känna doften av osten vid slutet så var det inte ett frågeteckan var inom mig. Så himla god OCH lätt att göra.
 
Receptet finns på recept.nu, bara tt söka efter Salsiccia gorgonzola pasta. Man bör ju köpa färskpasta lite oftare också. Blir för bekvämt med att slänga i Barillas spagetti No.11 här hemma. 
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Det ser ju väldigt gott ut!

Liknande inlägg

Till top