DIY - NAMNVIMPEL

LIVET / Permalink / 0
En hemlig passion i livet är definitivt att pyssla, å det kan ha nämt några gånger förut... MEN, visst är det skönt att köpa färdiga saker om stressen tar vid, eller planeringen skiter sig. Jag tar mig dock mer än gärna tid till att alltid göra egna födelsedagskort, dekorationer och annat pyssel till både middagar, kalas och andra privata event. 
Dessa vimplar slängde jag ihop (slängde, för att det faktiskt är väldigt lätt) inför Williams namngivning förra sensommaren. Tänkte därför visa snabbt hur jag gjorde, och det finns säkert tusen smidigare å bättre varianter men jag blev jätte nöjd med mina och just för att man fått sätta sin egen prägel på det. SÅ, låt fantasin flöda och hoppas det finns någon som kanske får lite inspiration och tips att bära me sig.
 
1. Skriv ut det du vill ha på A4 papper. (Jag mätte fram en storlek i datorn som kändes bra och placerade dom i mitten utefter hur jag vek vimpeln - se nedan)
2. (Tänk som den traditionsenliga flygplansvikningen) Börja med att vika de stora kanterna, längst ner på pappret intill mitten. 
3. Vik dem igen, så de bildas en spetsig kant. Tejpa!
4. Vik in kanterna längst upp till den kant/linje där tidigare vikning möts.
5. Vik ner den övre kanten, och den används som en "fåll" för att trä ett snöre eller dylikt igenom. Tejpa.
 
 
Trevlig söndag på er!

Liknande inlägg

Till top