AND SHE IS BACK.

LIVET / Permalink / 0
Nu hände det. Det hände äntligen. 
Efter att ha sökt ett jobb i somras, som jag inte hört något av på en månads tid, å där med tog förgivet att dom gått vidare i sin process - har jag efter två intervjuer nu fått den stora äran att börja hos. Och de bästa av allt, det är som designassistent. Det innebär att jag äntligen (kan inte använda de ordet nog) får komma tillbaka in i den bransch jag brinner för. Å ett ännu större plus är att det ligger i Helsingborg, alltså kommer jag äntligen alla mina kära människor där nere närmare igen. Mycket pusselbitar i vardagen som ska lösas, men detta känns så bra att jag knappt finner ord till det ibland. 
Framförallt är ja så tacksam och lycklig för att min nya arbetsgivare "Stenström" tror på mig och verkligen öppet berättat vad dom ser i mig. De har lyft hela min person igen och jag ser så mycket fram emot att ÄNTLGEN få dela med mig av min energi, mitt driv och min kreativitet igen. Har laddat upp i 1,4mån hemma som mammaledig så det finns mycket att sprida kan jag lova. 

Blödiga jag började också gråta när jag öppnade mailet som innehöll ett erbjudande om tjänsten. De bubblade liksom i hela kroppen. Har längtar efter den känslan som en föredetta chef stal och rev ut från mig vintern 2017. Nu föll sig en sån lättnad och bekräftelse inombords om att jag faktiskt duger. Att jag är bra nog. Sjukt löjligt att sitta och skriva det såhär egentligen, men dom som vet vad jag gick igenom då såg mig i mitt sämsta skick av just den motsatta anledningen och känslan som jag upplever nu.  Så nu mår jag verkligen på riktigt igen. Har ibland tappat hoppet om att en dag som denna ska komma igen, vilket nog är mänskligt. Men nu är det helt magiskt att få denna möjligheten och det ska bli mer än roligt att få ta mig ann denna nya utmaning!
Lyckoskuttar ner i soffan och stänger datorn för idag. Lyckoskuttar nog upp ur sängen imorgon igen, å resten av kommande dagar också. Om jag känner mig själv rätt! 

Liknande inlägg

Till top